Alex Schulman

Förra veckan upptäckte jag Alex Schulmans Blogg om att vara pappa. Han skriver så fruktansvärt uppriktigt om allt som sker ikring föräldraskapet. Jag skrattar för nästan varje inlägg han gör, huvudet på spiken varje gång.

Jag måste säga att jag verkligen älskar mer och mer att vara med min dotter om dagarna. Naturligtvis är väl alla föräldrar stolta över sina barn. Men Min tilda är verkligen toppen. Redan i början bestämde jag mig för att hon skulle få följa med mig var jag än gick. Denna veckan som gick har hon spenderat många timmar med mig i blåbärsskogen. Barnet har pratat med tallar, kollat blåbärsriset och sovit under granar. Hon har inte sagt ett ord. Visst är hon underbar.

Imorse när jag tittade på henne när hon sov i sängen så gick det ett rus genom kroppen och jag tänkte på att jag inte skulle kunna leva utan henne, jag skulle kunna gå under. I början av vår relation, de första veckorna, så undrade jag verkligen. Naturligtvis älskade jag henne ju! Men Det var så svårt att fatta. Jag trodde att det var något tokigt, man vet ju hur alla sagt, hur fantastiskt det ä att få barn. Jag  kände aldrig det där fullt ut i början. Men det är ju så att man ska lära känna en ny människa, jag hade svårt att känna det där ruset då. Men nu gör jag det, varje dag, så fort jag tittar på vårt underverk.

Tullan har sovit hela nätterna nu, väldigt skönt. 10.30 till 6 ungefär. men Då är hon superhungrig, ojoj!

Rekomenderar starkt att läsa Alex Schulmans blogg. den är verkligen toppen....

http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen

Over And Out


Början på den nya vägen...

Jag tänkte att det var dags att byta stig igen, börja om, till något gladare.

Tänkte kanske göra som alla andra mammor som bloggar! Skriva om allt min underbara dotter hittar på i sin ganska slutna tillvaro.

Det är såhär det ligger till. Tilda föddes för exakt 3 månader sen, hon firar sin 3månaders dag om ca 2h och 40 min. Idag har vi firat hennes dag hos Bvc, första sprutorna. Jag tycker själv att jag är väldigt tålig vad gäller allt inom sjukvård men idag när mitt älskade barn ylade av smärta högg det i mitt hjärta. För att inte verka blödig tryckte jag tillbaka tårarna och bet ihop.

Vi har varit hos min yngsta storebror och hälsat på. mamma och min systerson var där också. Barnen lekte bra ihop som vanligt och lilltjejen facinerades av tilda som låg på gräset och vädrade rumpan.

När jag handlade på ica idag så kom det i vanlig ordning fram en dam och tryckte upp nyllet i barnstolen där Tilda satt och konstaterade att hon var söt. Tilda tittad på tanten, funderade,log, funderade, och sen började hon grina lite illa. jag konstaterar att hon är söt när hon är grining och handlar vidare.

När jag var gravid hände ungefär samma saker när jag var på stan, men då var det magen tanterna klappade på och pratade om när jag gick förbi. Jobbigt! Stackars Tilda!

Nuär Tilda trött på att skriva på laptopen så dags för pyjamas.

Over And Out

RSS 2.0