Början på den nya vägen...

Jag tänkte att det var dags att byta stig igen, börja om, till något gladare.

Tänkte kanske göra som alla andra mammor som bloggar! Skriva om allt min underbara dotter hittar på i sin ganska slutna tillvaro.

Det är såhär det ligger till. Tilda föddes för exakt 3 månader sen, hon firar sin 3månaders dag om ca 2h och 40 min. Idag har vi firat hennes dag hos Bvc, första sprutorna. Jag tycker själv att jag är väldigt tålig vad gäller allt inom sjukvård men idag när mitt älskade barn ylade av smärta högg det i mitt hjärta. För att inte verka blödig tryckte jag tillbaka tårarna och bet ihop.

Vi har varit hos min yngsta storebror och hälsat på. mamma och min systerson var där också. Barnen lekte bra ihop som vanligt och lilltjejen facinerades av tilda som låg på gräset och vädrade rumpan.

När jag handlade på ica idag så kom det i vanlig ordning fram en dam och tryckte upp nyllet i barnstolen där Tilda satt och konstaterade att hon var söt. Tilda tittad på tanten, funderade,log, funderade, och sen började hon grina lite illa. jag konstaterar att hon är söt när hon är grining och handlar vidare.

När jag var gravid hände ungefär samma saker när jag var på stan, men då var det magen tanterna klappade på och pratade om när jag gick förbi. Jobbigt! Stackars Tilda!

Nuär Tilda trött på att skriva på laptopen så dags för pyjamas.

Over And Out

Kommentarer
Postat av: vivan

Vad kul att du bloggar om Tilda min älskade dottrdotter!

Och söt är hon som en sockertopp!

Kramilikramen!

2009-07-23 @ 11:26:27
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Anonym

very nice tycker jag

2009-07-23 @ 12:51:51
Postat av: Sandra

Äntligen =)

2009-07-28 @ 11:01:12
URL: http://qoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0