Bröllopet är inställt...

Jag fastnade på en sida på nätet, de visade fina förlovningsringar. Oj, vilka fina! Jag har tillochmed sett ut min favorit. Min entusiasm förde mig vidare på att titta bröllopsklänningar, samma där, såg ut min favorit. Visst är det konstigt! ungefär som när jag bestämmer mig för att sluta äta godis,vad händer?, jo det enda jag kan tänka på är hur sugen jag är på just godis. Choklaad! Vilket ofta resulterar i att jag vräker i mig utav godsakerna som sedan leder till att jag än en gång fastnat i träsket. För ungefär ett halvår sen bestämde jag mig för att inte kolla på ringar eller klänningar, men nu sitter jag här en måndagskväll och tittar o drömmer. Drömmer, ja, för den jag bor ihop med är just en sådan typ som motsätter sig allt vad förlovning och giftemål har att göra med. Många gånger har vi haft diskussionen men det leder alltid till min förlust. Visserligen vill jag ju inte tvinga karln, men mer så ett frö som kan växa till sig. Låter kanske lite deprimerande o säga att jag nog aldrig blir gift men så är nog fallet, iallafall blir det inte med min P. Det är klart att alla tjejer drömmer om ett giftemål, nästan alla. För mig är det viktigt, det är ett sätt att visa varandra sin kärlek. Sambon tycker att det är fjantigt och att man kan göra det ändå, så sant, om det vore så. Jaja, så ni vet det allihop, bröllopet är inställt!

Tittade på mammasmycken idag med! Det finns många fina. Jag ska nog köpa ett!

Svärfar köpte ett plommonträd åt oss idag.Han är för gullig! Det ska bli Tildas träd bestämde jag! Imorgon ska vi hämta det på Kalles Trädgård. Det bär tydligen redan frukt! Hoppas det ska trivas i vår trädgård och att det lever i många år. Tänk att om några år kanske få säga till Tilda att hennes farfar köpte trädet och vi planterade det under hennes första år.

Sitter i smyg och planerar tösens Dop. P tycker som vanligt att det är trams antar jag, han är iallafall inte intresserad av att planera. Jag skulle så gärna vilja att Solveig Samuelsson döper Tilda. Solveig har funnits i familjen vid både dop, bröllop och begravningar, hon är så rar. Min plan är att försöka komma i kontakt med henne.

Nej, nu till sängen. Tullan sover sen 2h tillbaka i sin säng, P sen 1h tillbaka i soffan.

Over And Out
SisterLing

Svettigt värre!

Sitter framför mammas dator och bloggar idag. Mina fingrar är blå utav blåbär, fat jag tvättat av mig ordentligt. Mamma sitter ute och läser i någon djup bok, det är skönt för hon håller även ett öga på mitt älskade barn. Tilda ligger vagnen och sover efter att ha varit i blåbärsskogen i några timmar. Åter till min mammas dator, ´mor skaffade den för, ja, kan det vara två år sen? Inte trodde jag at hon skulle gå och skaffa sig en LapTop bara sådär. Men det är roligt att hon skaffat sig en hobby, hon är en flitig bloggare och lägger in o pysslar med sina bilder. Men nu är det så att Mamma som inte ser dåligt, har världens största upplösning, hi, så jag skriver med stoora bokstäver, jag får alltså vrida på huvudet för att kunna läsa hela meningar.Jag som tur är, är en förstående dotter fattar ju att det inte har med synen att göra, utan att det bara är så.Vi syskon skojjar lite om mammas hörsel ibland, i smyg, vi flinar lite åt varandra när mamma svarar på helt andra frågor än de vi ställt. Men vi som är så förstående barn fattar som tur är att det inte har med hörseln att göra utan helt andra grejer. Skämt o sido, Jag älskar dig mamma!

Häromdagen var jag på hotellet och åt buffé med tre goda vänner från skoltiden. Hur gott som hellst och trevligt att prata om ditt och datt. Men som det lätt blir med tre mödrar i ett sällskap så pratas det lätt väldigt mycket barn. Jag lovade mig själv innan jag fick Tilda att jag inte skulle sitta o prata bajs. Men nu sitter jag där med mina väninnor och pratar bajs,dada,förlossningar och allt som händer runt ett barn. Men det ska man veta innan man skaffar barn att det blir så, man förändras, istället för att föra vidare skvaller som för den delen redan är gammalt när en annan fått reda på det så pratar man om det som sker om dagarna,blöjbyten, gullungens nya miner och men titta vad söt hon är nu!
När vi suttit en stund och ätit tröttnar naturligtvis Tilda på att sitta för sig själv på golvet. Hon tjuter till, alla blickar på mig! Jag vet ju att många är väldigt förstående med gråtande barn, men just då såg jag mest besvärade blickar, jag fick skynda mig ut i foajén. Vyss vyss, snälla barn somna nu! Egentligen vill jag ju inte att hon ska sova bara sådär, jämt. Speciellt inte på kvällen. Men som tur är lugnade hon ner sig, för att sedan brusa upp sig när det var dags att sätta ner henne i barnstolen igen. Jag kan inte låta bli, men svetten sprutar och jag stressar upp mig när hon skriker bland folk. Blickarna! Oj vilken dålig mamma! Men det vet jag att jag inte är, så det så! Svettas vidare och skyndar ut i bilen.

Imorse låg Tilda och jag kvar länge i sängen, hon pratade med mig. Hon tittade mig djupt i ögonen, sådär in i själen, och så pratade hon. Vi bestämde att vi skulle till skogen och plocka blåbär, för det tycker hon om.

Ikväll blir det mer målning tror jag, en grillad korv med. Av soja naturligtvis!

Over And Out

SisterLing

RSS 2.0